Programul de afiliati STMAG.RO

Programul de afiliati STMAG.ro a fost creat pentru a rasplatii comunitatea online, editori de site, webmasteri,blogeri etc pentru promovarea noastra pe site-urile lor.
In schimb STMAG.RO ofera comisioane generoase si un program ce iti permite sa generezi venituri pentru fiecare achizitie facuta prin site-ul tau sau orice alta vanzare realizata pe site. Fiecare achizitie generate de vizitatorii tai, pentru STMAG.RO iti va aduce un comision atractiv si iti putem oferii toate uneltele si continutul necesar pentru a atrage vizite si implicit vanzari pentru STMAG.RO

Privire de ansamblu
Bine ai venit la pagina noastra cu programul de afiliati. Iti oferim sansa sa formezi un parteneriat de lunga durata cu STMAG.RO, o sansa peste care nu ar trebui sa treci cu vederea! STMAG.RO doreste sa construiasca cea mai competitiva piata de sisteme de iluminat economice pe piata din Romania. STMAG.RO a fost lansat in anul 2014 si vine sa serveasca toti clientii din mediul online din Romania.
Verifica-ne selectia noastra variata de produse, de la accesorii,becuri cu led, spoturi cu led, proiectoare cu led, iluminat stradal cu led, decoratiuni de craciun, pe scurt tehnologii bazate pe iluminarea cu led, o solutie economica de iluminat pentru viitor si mai putin poluanta datorita consumului energetic scazut.
Ne rezervam dreptul de a nu aproba siturile/blogurile cu continut de calitate indoielnica
Ne rezervam dreptul de a nu aproba siturile/blogurile al caror continut este in contradictie cu valorile STMAG.RO

Detalii parteneriat

  • STMAG.RO ofera comisioane foarte atractive de 5 % din vanzare.
  • Cookie valabil 30 de zile.
  • Distributie in toata tara.
  • Acces la o varietate marita de produse.
  • Fluxul de date actualizat zilnic.
  • Newsletter regular pentru promotii, cupoane si campanii.
  • Management de Afiliati Dedicat pentru a primi feedback si suport.

Alatura-te ! Nu este nici o capcana, nici o plata de inscriere; nu trebuie sa platesti un ban! Alatura-te programului de afiliati STMAG.RO si mareste-ti venitul AZI! Daca ai intrebari, te rugam sa contactezi managerul nostru de afiliati la afiliati@stmag.ro.Iti vom raspunde in decurs de 2 zile lucratoare.

Ne puteti contacta

  • Tel: 0758.194.003
  • Email: office@stmag.ro

Parteneri

Date Generale Companie

SC SMART CAPA TECH SRL

CUI: 33274568

Nr ORC: J29/845/2014