Costul energiei electrice este intr-o continua crestere. Becurile cu led folosesc cu pana la 90% mai putina electricitate fata de becurile obisnuite, aceasta insemnand o reducere a facturii la iluminat.
Becurile cu led au o durata de viata mult mai mare in comparatie cu becurile standard. De fapt, becurile cu led rezista pana la 50.000 de ore. Acest lucru este echivalent cu 17 ani in cazul unui program de functionare de 8 ore/zi, 7 zile pe saptamana. Cand instalati noul bec acesta s-ar putea sa nu mai necesite sa fie inlocuit.
Becurile cu led sunt extrem de eficiente energetic si, spre deosebire de becurile CFL/flourescente sau becurile cu haloge, nu contin substante daunatoare, cum ar fii Mercur. Acest lucru inseamna ca sunt mult mai sigure de a fii utilizate in casa si pot fii reciclate fara a dauna mediului inconjurator.
Becurile cu led degaja o temperatura mult mai mica decat becurile cu halogen. De fapt, ele practic nici nu degaja caldura, ceea ce le face extrem de eficiente energetic si mult mai sigure de instalat, cu un risc mult mai redus la foc.
Becurile cu Led-uri functioneaza la un randament in jur de 80%, comparativ cu un bec incandescent, care are un randament de 20% eficienta. Acest lucru inseamna ca un bec cu led-uri transforma 80% din electricitate in lumina. Aceste economii uriase de energie conduc la reduceri masive in facturile de energie electrica.
Becurile cu led-uri nu au componente interne fragile, cum ar fi filamente sau tuburi, care sunt predispuse la fi sparte. Constructia lor robusta fac din becurile cu led sa fie mult mai stabile decat alte tipuri de iluminare si sunt rezistente la caldura, frig si vibratii.

STMAG se mandreste cu calitatea becurilor sale; va garantam becurile noastre si aveti posibilitatea de retur in 10 zile, indiferent de motiv.

Avem cele mai bune sisteme de iluminat economice, toate fiind certificate ROHS si CE. Toate sistemele noastre de iluminat sunt controlate si testate la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Exista multe becuri cu led pe piata care nu indeplinesc aceste standarde, dar va garantam ca toate becurile cu led vandute de STMAG.RO sunt facute sa dureze o viata indelungata.