Devino un distribuitor STMAG.RO

Vrem sa facem produsele noastre cat mai disponibile posibil pentru piata din Romania si pentru asta avem nevoie de ajutor din partea expertilor locali.
Atunci cand vindem produse catre profesionisti, ne dam seama ca reteaua de distributie si competenta face diferenta intre success si esec. Daca va puteti identifica cu produsele si cerintele noastre, va rugam sa luati legatura cu noi pentru a discuta despre cum putem impreuna, sa crestem o afacere de succes.

De Ce STMAG.RO ?
Vrem sa pozitionam produsele noastre ca o gama de produse pentru profesionisti, astfel incat oamenii din vanzari sa devina niste adevarati profesionisti. Acest lucru inseamna ca suntem in cautarea de parteneri, care sunt activi sau au un trecut in instalatii electrice, design de lumina, management de proiect, dezvoltare imobiliara, administratori de cladiri, arhitecti etc.
Compania pe care o cautam trebuie sa se caracterizeze prin dorinta de promovare in mod activ a produselor noastre pe piata locala si sa investeasca in a se face cunoscut.
Noi intelegem ca ati putea fii un vanzator de mai multe branduri, dar ne asteptam sa reflectati asupra produselor noastre , atunci vom dovedi de ce merita sa va implicate in proiectul SMART TECH al STMAG.RO. Putem sa va asistam pe toata perioada proiectelor aflate in derulare, atat cu solutii tehnice cat si suport logistic.

Ce Ofera STMAG.RO ?
Noi va oferim produse de cea mai inalta calitate la preturi o marja rezonabila de profit pentru tine ca si distribuitor, si totusi sa ramai competitiv pe piata.
Sustinem implicarea distribuitorilor nostrii, atat din punct de vedere profesional dar si din punct de vedere financiar, astfel in functie de performante sa puteti beneficia si de castiguri mai mari.
Noi credem ca acest lucru se va intampla prin tratarea clientilor profesional si oferindu-le o solutie eficienta din punct de vedere calitate-pret.
Suntem de asemenea implicati sa va sustinem in campaniile dumneavoastra de marketing, avand in un suport de cea mai buna calitate pentru activitatile online (ex: templaturi, flyere, siteuri web, campanii web, campani social media etc ) In concluzie, noi oferim o sansa de a vinde un produs de inalta calitate, si suntem mandri sa te putem avea in echipa noastra, si iti vom sustine fiecare proiect la cele mai inalte standarde..

Iti multumim pentru interesul acordat !

Ne puteti contacta

  • Tel: 0758.194.003
  • Email: office@stmag.ro

Parteneri

Date Generale Companie

SC SMART CAPA TECH SRL

CUI: 33274568

Nr ORC: J29/845/2014